Mula Dapatkan Dana Secara Online Untuk Masjid Anda Hari Ini

Jom sertai gerakan global untuk mendigitalisasikan masjid dan surau bersama MyMasjid!

Platform MyMasjid bukan sahaja membantu anda menguruskan data qariah dan juga akaun masjid/surau, malah turut menyediakan gerbang pembayaran untuk anda menerima infaq/derma daripada ahli MyMasjid dari seluruh dunia.

Suka memberi derma? Lawat halaman web Portal Pendermaan Umum kami!

Pergi ke Portal Pendermaan Umum

MyMasjid%20(1).png
Dapatkan info lanjut sekarang!

We respect your email privacy

Send Us a Message

Urus masjid kini LEBIH SENANG dengan MyMasjid

Menguruskan Masjid / Surau anda sangat mudah dengan menggunakan MyMasjid

Platform Pendermaan Global

Membolehkan masjid / organisasi anda boleh menerima sumbangan daripada ahli MyMasjid dari seluruh dunia.

Modul Perakaunan Mudah

Modul Perakaunan Mudah MyMasjid memudahkan pengurusan perakaunan anda dengan lebih cepat dan sistematik.

Urus Data Ahli Qariah Anda

Kini pengurusan ahli anda lebih kemas dan teratur dengan menggunakan modul Database Ahli MyMasjid.

Portal Qariah MyMasjid

Setiap ahli anda boleh log masuk ke Portal Qariah MyMasjid untuk memberi sumbangan dan mendapatkan perkhidmatan yang disediakan oleh MyMasjid.